Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996
Young beautiful girl receiving pink facial mask in spa beauty salon - indoors

Schoonheidsbehandeling

Uw gezicht wordt iedere dag blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. De huid goed verzorgen is daarom van groot belang. Een schoonheidsbehandeling helpt u hierbij. Het voedt en hydrateert de huid, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de elasticiteit. Bij Anyderma kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Onze huidtherapeuten beschikken over kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht. Zij weten precies welke behandeling het beste aansluit op de behoeften van uw huid.

De behandeling

Iedere behandeling stemmen wij specifiek af op uw huidtype en de conditie ervan. Voordat we van start gaan met de schoonheidsbehandeling brengen we in kaart waar de hui behoefte aan heeft. Onze schoonheidsspecialisten behandelen uw huid met hoogwaardige producten en geven u advies zodat u zelf ook uw huid goed kunt verzorgen. U heeft bij ons de keuze uit de volgende behandelingen:

  • Neoderma Quick Treatment. Huidanalyse + Oppervlaktereiniging + Scrub + Stomen + Dieptereiniging/Onzuiverheden verwijderen + Epileren +Masker + Verzorging €49,50.
  • Neoderma Relax Treatment. Quick treatment + Enzymatische peeling, die de dode huidcellen verwijdert en de huid zacht, schoon en stralend maakt een heerlijke ontspannende gezichtsmassage €67,50.
  • Epileren wenkbrauwen met pincet €15-,
  • Epileren wenkbrauwen bijwerken €12,-
  • Wimpers en wenkbrauwen verven €25,-
shutterstock_625638935

Acne behandeling

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde...

before-after blocks

Chemisch peeling

Heeft u last van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of (acne)littekens? Kies dan voor een chemische peeling. Deze peeling is ook zeer geschikt als goede opfrisbeurt voor uw huid.

before after neus

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen.

potjes

Lira Peeling

Een Lira peeling bestaat uit 7 verschillende peelings en helpt uw huid schoon en gezond te houden en huidproblemen te voorkomen. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij...

Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot