Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996

Therapeutische bindweefselmassage

Bindweefselmassage heeft een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulite, striae en littekenweefsel.

Bindweefselmassage is van invloed op het vegetatieve deel van het zenuwstelsel. Dit stelsel verzorgt de regeling van orgaanfuncties zoals de bloedsomloop, ademhaling, uitscheiding en stofwisseling.

Met verschillende massagegrepen in of van het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd en de kwaliteit van het weefsel verbeterd. Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam.. Daarnaast worden de afvalstoffen en/of verklevingen losgemaakt. De grepen worden op de benen, billen en rug uitgevoerd.

Bindweefselmassage kan eenmalig worden uitgevoerd om onderliggende probleemzones te belichten. Maar een kuur van 6 behandelingen wordt aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Afhankelijk van de klachten duurt een bindweefselmassage tien minuten tot maximaal drie kwartier. Indien iemand sterk op de behandeling reageert, zal de huidtherapeut niet te lang doorgaan. De tijdsduur kan door meerdere behandelingen, verspreid over enkele weken opgevoerd worden.

Aangezien bindweefselmassage niet altijd even prettig aanvoelt, is het prettig om aansluitend een ontspanningsmassage te ondergaan.

Bindweefselmassage lichaam (advies in kuur van 6 behandelingen)

* Slechte doorbloeding
* Verslapte huid
* Littekens
* Droge/koude/vermoeide benen
* Sinaasappelhuid (Panniculose)
* Striae
* Cellulite

Prijsindicatie

Lichaam tussen 35 euro tot 70 euro per behandeling

DSC017431
Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot