Lira Peeling

Lira peeling

Lira bestaat uit 7 verschillende peelings. Deze zorgen ervoor dat de huid schoon en gezond is. Tevens worden daarbij huidproblemen aangepakt. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij de samenwerking van medische professionals huidspecialisten en chemisten. De unieke Lira peelings kenmerken zich door de variatie in sterkten en de werkzame stoffen. De verschillende ingrediënten en eigenschappen zorgen ervoor dat huidproblemen effectief aangepakt kunnen worden. De Stem Cell Technology stimuleert een sneller herstel van de huid waardoor er een relatief kort herstelperiode nodig is, in vergelijking met andere peelings. Onze Lira peelings zijn geschikt voor iedereen. Men kiest voor deze behandeling om de huid een oppepper te geven of om gericht specifieke huidproblemen aan te pakken. Wij zetten een Lira peelings in bij:

  • Acne
  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes
  • Grauwe en futloze huid
  • Grove poriën
  • Oppervlakkige pigmentvlekjes

Soorten peelings

De peeling zijn onder te verdelen in categorieën: oppervlakkige en diepe peelings. De Pumpkin, Lastic Clear en Sal pulp peeling zijn oppervlakkige peelings. De Jessener en TCA behoren tot de diepe soorten peeling. Door de reactie van de chemische peeling gaat de huid zich sneller vernieuwen. De structuur van uw huid zal veranderen en de huid voelt fris en sterk aan. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Wij adviseren in de meeste gevallen 3 tot 6 behandelingen, afhankelijk van het type huid en de wensen. De tijd tussen de peeling bedraagt 2 tot 3 weken.

De behandeling

Gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 45 minuten. De behandeling start met het reinigen van de huid. Hierdoor werkt de peeling beter in op de huid. Vervolgens brengen we de peeling aan, u kan een lichte tot intense prikkeling ervaren. Dit is afhankelijk van uw huidtype en het soort peeling. Na de inwerktijd verwijderen we de peeling en brengt de huidspecialist een zonbescherming aan.

Nazorg

Direct na de peeling ziet de huid er rood uit. Enkele dagen later begint uw huid te schilferen. Ons advies is om minimaal 2 weken na de behandeling de huid goed te beschermen tegen UV straling.

Wilt u meer weten over de Lira peelings en welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Kom langs!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00.

Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak.