Diode Lightsheer

Ontharen met LightSheer DUET

Wereldwijd is dit een van de meest effectieve methode die gebruikt wordt op het gebied van ontharen. Het verwijdert snel en veilig ongewenst haar. De LightSheer behoort tot de beste ontharingslaser. In vergelijking met andere ontharingsapparatuur reduceert deze laser de behandeltijd tot wel 75%. Dankzij het gebruik van de LightSheer laser behalen wij op korte termijn het beste resultaat en bieden we u maximaal behandelcomfort.

De behandeling

Haargroei verschilt per persoon. De mate waarin het haar groeit hangt af van de leeftijd, etnische achtergrond, hormonen, stofwisseling en medicatie. Daarnaast zijn er verschillende groeifasen. Dit is tevens de reden waarom er meerdere behandelingen nodig zijn om permanente haarreductie te realiseren. Gemiddeld bereiken we na 4 tot 6 behandelingen, met tussenpozen van 4 tot 8 weken, het gewenste resultaat. Tijdens de behandeling produceert de het laserapparaat een krachtige straal die de haarwortels beschadigen, zodat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Hierbij wordt er geen schade aan uw huid toegebracht. Haren in de groeifase zijn het meest gevoelig voor het licht van de laser. De LightSheer beschikt over een uniek koelsysteem, genaamd Chilltip, om de huid extra te beschermen. Het koelt de huid om het comfort tijdens de behandeling te verhogen. De warmte die vrijkomt door de laser wordt onmiddellijk door het koelsysteem tegengegaan. Hierdoor is deze methode ook geschikt voor de gevoelige huid. Deze laserbehandeling is veilig voor ieder soort huidtype, van licht tot donker. Dankzij het hoge vermogen kan het apparaat ook diep gelegen haarwortels bereiken. Het systeem is goedgekeurd door de US FDA, de hoogste autoriteit in Amerika die medische apparatuur testen. Kortom, het is de meest effectieve manier van ontharen, veilig en huidvriendelijk, wetenschappelijk bewezen en u ziet snel resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak voor een consult.

Nazorg

Na de behandeling is het van belang dat de huid niet wordt blootgesteld aan de zon. Dit kan leiden tot ongelijke pigmentvorming. Epileer of hars het behandelgebied niet gedurende de laser behandelperiode. Ook het gebruik van een ontharingscrème is niet toegestaan. Scheren of knippen mag wel

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak voor een consult.

 

Bij een pakket vanaf 8 behandelingen krijgt u 15% korting per behandeling!

Kom langs!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00.

Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak.