Dermapen

Dermapen

Microneedling is een behandeling waarbij er met kleine naaldjes in de huid wordt geprikt waardoor het wondgenezingsproces wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid steviger aanvoelt en rimpels minder zichtbaar worden. Ook wordt de huid egaler omdat pigmentcellen gelijkmatiger worden verdeeld in de huid. Daarnaast komen werkzame stoffen dieper in de huid waardoor de huid extra wordt gevoed.

De behandeling

De huid wordt gereinigd en vervolgens behandeld met een speciale pen met naaldjes die automatisch en gelijkmatig de huid in de gaan. Per huidtype en behandeldoel verschilt de diepte van de naaldjes. Tijdens de behandeling zal er een serum op de huid aangebracht worden die doormiddel van de naaldjes diep in de huid komen. De gevoeligheid van de behandeling is afhankelijk van de diepte van de naaldjes. Het beste resultaat wordt verkregen in kuur verband waarbij tenminste één behandeling om de vier weken wordt uitgevoerd.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid rood, gevoelig en trekkerig aanvoelen. Daarbij het van belang dat er producten worden gebruikt zonder irriterende stoffen omdat dit anders voor complicaties kan zorgen. De huidtherapeut zal u hiervoor een passend advies geven. Daarnaast is het van belang de huid goed te beschermen tegen UV-straling.

Meer weten over een dermapen behandeling? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00.

Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak.