Nano dermabrasie

Nano dermabrasie

 

Nano-dermabrasie is een alternatief voor microneedling. Met dezelfde pen als waarmee microneedling wordt gedaan, kan door middel van nanotechnologie de huid gepolijst worden. Met microscopische naaldjes worden dode huidcellen verwijderd, de doorbloeding gestimuleerd en de opname van producten op de huid verhoogd. Nano-dermabrasie is een milde behandeling die de huid laat stralen. Deze behandeling kan ingezet worden bij:

  • Rest acne
  • Huidveroudering
  • Droge huid
  • Grauwe huid
  • Gevoelige huid
  • Algehele huidverbetering

Omdat in de zomermaanden behandelingen zoals microneedling en peelings worden afgeraden, is nano-dermabrasie een uitstekend alternatief. De behandeling heeft geen down time en is dus perfect voor de mensen die ook graag in de zomer behandelingen willen ondergaan. Nano-dermabrasie kan in kuurverband gedaan worden of na een kuur van microneedling om het behaalde resultaat te ondersteunen.

De behandeling

Als eerst wordt de huid gereinigd en vervolgt door een dieptereiniging waarbij alle onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens wordt er gestart met nano-dermabrasie. Op milde wijze wordt de huid geëxfolieerd en de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd. De behandeling wordt afgesloten met gezichtsverzorging passend bij het huidtype. Indien gewenst kan er als extra boost een masker aangebracht worden na het uitvoeren van de nano-dermabrasie (hier zullen dan extra kosten aan verbonden zijn).

Nazorg

Na de behandeling kan de huid wat roder zijn door het stimuleren van de doorbloeding. Dit trekt vanzelf bij. Na de behandeling kunt u thuis zelf een serum aanbrengen voor een extra boost. De behandeling heeft geen down time en kan om de vier tot zes weken herhaald worden.

Kom langs!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00.

Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak.