Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandeling

Uw gezicht wordt iedere dag blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. De huid goed verzorgen is daarom van groot belang. Een schoonheidsbehandeling helpt u hierbij. Het voedt en hydrateert de huid, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de elasticiteit. Bij Anyderma kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Onze huidtherapeuten beschikken over kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht. Zij weten precies welke behandeling het beste aansluit op de behoeften van uw huid.

De behandeling

Iedere behandeling stemmen wij specifiek af op uw huidtype en de conditie ervan. Voordat we van start gaan met de schoonheidsbehandeling brengen we in kaart waar de huid behoefte aan heeft. Onze schoonheidsspecialisten behandelen uw huid met hoogwaardige producten en geven u advies zodat u zelf ook uw huid goed kunt verzorgen. U heeft bij ons de keuze uit de volgende behandelingen:

KLAPP Golden Glow Mask 45 min

De perfecte oppepper voor de huid wanneer u een feestje heeft. Het masker geeft een gouden glow en een fluweelzachte uitstraling.

Als eerst wordt de huid gereinigd en vervolgd door een dieptereiniging. Daarna wordt de doorbloeding gestimuleerd met een ontspannende bindweefselmassage. Vervolgens wordt er een ‘droog’ masker aangebracht met 10 soorten collageen. Door het aanbrengen van de Magic Solvent met oa magnesium, zink en calcium versmelt het masker met de huid waardoor deze wordt gereinigd, verstevigd en verfijnd. Het masker laat een prachtige subtiele gouden gloed achter.

€75,-

KLAPP GollaGen Fill-up Therapy 60 min

Dit is de perfecte behandeling voor een jeugdig uitstraling! Door de mix van collageen, pullalan en hyaluronzuur wordt de huid gehydrateerd, verstevigd en gladgemaakt. De huid wordt als eerst gereinigd en vervolgt door een peeling die de dode huidcellen van de huid verwijderd. Het serum met hoge concentratie collageen wordt de huid in gemasseerd door middel van een bindweefselmassage. Hier overheen wordt een masker aangebracht dat de opname van het serum bevorderd. Na de behandeling krijgt u het serum mee om thuis de behandeling voort te zetten.

€135,-

KLAPP vitamine C pure 60 min

Met deze behandeling krijgt de huid een boost aan vitamine C in de huid. Dit werkt als antioxidant en beschermd dus de huid tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft het energie aan de huid en verstevigt. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, gevolgd door een peeling die de dode huidcellen verwijderd. Na de dieptereiniging wordt er een serum en masker aangebracht met hoge concentraties vitamine C zodat de huid een ware boost krijgt!

€125,-

KLAPP vitamine A classic 60 min

De perfecte anti-aging behandeling! De zuivere vorm van retinol zorgt ervoor dat de collageenproductie, enzymactiviteit en herstelmechanismen van de huid worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid fris en soepel. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, dieptereiniging en masker met concentratie van vitamine A in zuivere retinol vorm.

€125,-

KLAPP ASA peel 30-45 min

De ASA peel dé behandeling van KLAPP. Door de cocktail van verschillende AHA zuren werkt de peeling op verschillende indicaties zoals rimpels, pigment, verstoppingen en een doffe huid. Een intensieve peeling zonder bijwerkingen. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd, vervolgd door een dieptereiniging en dan de ASA peel. Deze blijft 20-30 minuten op de huid om zo optimaal zijn werk te kunnen doen. De peeling kan eenmalig of als kuur toegepast worden.

€125,-

Mesotherapie 30-45 min

Met mesotherapie worden werkzame stoffen diep in de huid gebracht zonder het gebruik van naalden! Door middel van kleine elektropulsen wordt de huid meer doorlaatbaar en kunnen stoffen in de diepere huidlagen komen. Afhankelijk van uw huidtype en wensen wordt er een cocktail van hoog geconcentreerde stoffen gekozen die uw huid optimaal voedt. Door de verschillende soorten serums kunnen diverse problemen in de huid aangepakt worden. Daarnaast stimuleren de elektropulsen de cel vernieuwing waardoor er weer meer collageen wordt aangemaakt.

Mesotherapie is alleen te boeken voor een boost aan voeding of in combinatie met microdermabrasie waarmee ook de dode huidcellen worden verwijderd.

Mesotherapie alleen €65,-
Mesotherapie met microdermabrasie €100,-

Extra’s

  • Epileren wenkbrauwen met pincet €15-,
  • Wimpers en wenkbrauwen verven €25,-

Kom langs!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00.

Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak.