Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996
Foto CAMOUFLAGE THERAPIE

Camouflage therapie

Een kleurverschil in huid kan als storend worden ervaren. Heeft u last van littekens, pigmentvlekken of een rode huid? Een camouflage behandeling bij Anyderma helpt u deze kleurverschillen te corrigeren. Wij zijn in staat om voor diverse kleurverschillen in de huid een goede camouflage te bieden. De behandeling is zeer geschikt voor mensen met acne, acnelittekens, spataderen, pigmentvlekken, brandwonden, wijnvlekken en couperose.

De behandeling

We camoufleren de kleurverschillen op de huid door het aanbrengen van Lycogel. Dit is tevens zeer geschikt als nabehandeling bij microdermabrasie en peelings. Het verbergt roodheid en verstopt de huid niet maar biedt bescherming en herstelt de huid. Samen met de huidtherapeut word gekeken welke kleur het best overeen komt met uw teint. Dit kan één kleur zijn, maar ook een kleurencombinatie. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften, Anyderma biedt daarom behandelingen op maat. Na het kiezen van de juiste kleur leert de huidtherapeut u op welke wijze u de crème aanbrengt. Onze crème is water- en veegvast. Wij geven u tevens advies over het verwijderen van de crème.

Nazorg

Camouflage therapie is na het consult zeer gemakkelijk om thuis voort te zetten. U kunt na onze instructies zorgeloos aan de slag en indien uw Lycogel op is, kunt u bij ons altijd terecht voor meer. De resultaten zijn van diverse persoonlijke factoren afhankelijk. Vooraf brengen de mogelijkheden goed in kaart zodat u weet wat voor resultaat u kunt verwachten. Vergoeding van deze behandeling vanuit de zorgverzekering is soms mogelijk. In uw polisvoorwaarden leest u of u hier recht op heeft. Voor camouflage therapie heeft u geen verwijzing nodig, u kunt altijd bij ons terecht.

Wilt u meer weten over camouflage therapie? Maak direct een afspraak voor een persoonlijk consult of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze huidspecialisten beantwoorden uw vragen graag.

shutterstock_625638935

Acne behandeling

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde...

before-after blocks

Chemisch peeling

Heeft u last van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of (acne)littekens? Kies dan voor een chemische peeling. Deze peeling is ook zeer geschikt als goede opfrisbeurt voor uw huid.

before after neus

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen.

potjes

Lira Peeling

Een Lira peeling bestaat uit 7 verschillende peelings en helpt uw huid schoon en gezond te houden en huidproblemen te voorkomen. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij...

Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot