Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996
Foto COAGULATIE

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen. Door een elektrisch stroompje wordt de huidaandoening verhit en vernietigd. Er ontstaat na de behandeling een klein korstje dat er vanzelf afvalt.

Coagulatie biedt succesvolle resultaten bij:

  • Couperose
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Spider naevi (spinvormige adertjes)
  • Gerstekorrels
  • Verwijde bloedvaatjes

Voor de behandeling bespreken we eerst uw wensen en kijken we of coagulatie mogelijk is. De meeste behandelingen kunnen gestart worden. Indien het om het verwijderen van een ouderdomsvlek gaat, dient u deze eerst te laten beoordelen door uw arts. Indien akkoord gegeven wordt kunnen wij de behandeling voor u uitvoeren.

De behandeling

Onze huidtherapeut gaat bij couperose of spider naevi met een fijne naald oppervlakkig de oneffenheid op de huid in. De eiwitten in het bloedvaatje lossen op doordat de naald warm wordt. Doordat het bloed stolt verdwijnt het bloedvaatje. Bij een steelwratje raken we het aan zodat het wegbrandt. Gaat het om een gerstekorrel dan prikken we hier in zodat de harde talg eruit kan.

 

Een van de nieuwste technieken op gebied van coagulatie is SpotAway. Hierbij prikken we geen naald in de huid, maar gebruiken we een verwarmde naald die op het huidoppervlakte blijft. Deze behandeling werkt snel en behaalt perfecte resultaten. Het is een ideaal hulpmiddel om bloedblaasjes, wratten, fibromen, adertjes en ouderdomsvlekken te verwijderen. Zeer veilig werken is met dit apparaat mogelijk door de HF-wisselstroom.

Nazorg

Na de behandeling van couperose en spider naevi is onderhoud nodig. Het is mogelijk dat er in de toekomst weer een vaatje zichtbaar wordt. U kunt dit verkleinen door overmatige blootstelling aan warm en kou tot een minimum te beperken. Bij het verwijderen van steelwratjes en fibromen door middel van de SpotAway is de huid kwetsbaar. Vermijd de eerste 48 uur de sauna en zonnebank en neem geen hete douche of bad.

Wilt u meer weten over coagulatie? Neem contact op met onze huidtherapeuten, zij vertellen u graag meer.

shutterstock_625638935

Acne behandeling

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde...

before-after blocks

Chemisch peeling

Heeft u last van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of (acne)littekens? Kies dan voor een chemische peeling. Deze peeling is ook zeer geschikt als goede opfrisbeurt voor uw huid.

before after neus

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen.

potjes

Lira Peeling

Een Lira peeling bestaat uit 7 verschillende peelings en helpt uw huid schoon en gezond te houden en huidproblemen te voorkomen. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij...

Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot