Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996
shutterstock_1005693460

LPG Endermologie

LPG Endermologie kan worden ingezet voor diverse doeleinden, zowel medisch als cosmetisch. Het is een intensieve bindweefselmassage en bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfvocht en verzacht verhard (fibrotisch) weefsel. Het is eveneens een fantastische behandeling voor huidverslapping en cellulite. De huid en de onderhuid worden behandeld, zodat onderhuidse cellen collogeen aanmaken. Dankzij de precisie van het apparaat is het mogelijk hele specifieke gebieden te behandelen. Het is een veilige en pijnloze behandeling. Bij Anyderma passen we Endermologie succesvol toe bij onder andere:

  • Littekens, brandwonden, chirurgische ingrepen
  • Huidverslapping
  • Slechte doorbloeding
  • Vetophoping
  • Zwangerschapsstriemen
  • Lipoedeem
  • Bestraalde huid
  • Zware benen

De behandeling

Alvorens een mogelijke behandeling, wordt er gestart met een intakegesprek. Vervolgens nemen we uw maten op en maken we foto’s om de effectiviteit van de behandeling bij te houden. Het LPG apparaat voert de bindweefsel massage uit. De cilinder van het apparaat pakken huidplooien op en rollen deze af in een langzame beweging. Op deze manier wordt uw huid, onderhuid en onderliggend bindweefsel gemasseerd. Zie het als gymnastiek voor de huid. U draagt een bodysuit tijdens deze behandeling. Hierdoor glijden de cilinders van het apparaat beter over uw lichaam en het pak beschermt tevens uw huid.

Nazorg

Na slechts een aantal behandelingen ziet u al verschil en merkt u dat vet- en vochtophopingen afnemen en de bindweefselstructuur verbetert. Uw huid voelt stevig, glad en gezond aan. Het resultaat van deze behandeling is blijvend. Het is een ideale behandelmethode voor dat vervelende vet wat maar niet lijkt te verdwijnen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw wensen en de problematiek. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld zo’n 10 tot 25 behandelingen nodig. We beginnen in de meeste gevallen met twee behandelingen per week en bouwen af naar één behandeling per week na het gewenste resultaat. Om het resultaat te behouden voldoet een maandelijkse behandeling.

shutterstock_625638935

Acne behandeling

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde...

before-after blocks

Chemisch peeling

Heeft u last van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of (acne)littekens? Kies dan voor een chemische peeling. Deze peeling is ook zeer geschikt als goede opfrisbeurt voor uw huid.

before after neus

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen.

potjes

Lira Peeling

Een Lira peeling bestaat uit 7 verschillende peelings en helpt uw huid schoon en gezond te houden en huidproblemen te voorkomen. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij...

Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot