Voor meer informatie bel: 020 - 786 0 996
shutterstock_674341987

Microdermabrasie

De huid is ons grootste orgaan en krijgt veel te verduren. Er ontstaan soms problemen zoals acne, rimpels, littekens, pigmentvlekken of de huid wordt vaal. Dankzij microdermabrasie oogt uw huid weer fris en stralend. Het is mogelijk deze behandeling te ondergaan als oppepper of in kuurverband.

De behandeling

Tijdens de behandeling verwijdert het apparaat dode huidcellen. Hierbij wordt de huid vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden fijne kristallen over de huid gezogen die de huid als het ware zandstralen. Microdermabrasie heeft effect op de opperhuid. Nadat de cellen zijn verwijderd is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen. Daarnaast krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Grove poriën verfijnen, fijne rimpeltjes vervagen en pigmentvlekken verminderen. Na microdermabrasie voelt uw huid gladder aan en ziet u er stralend uit.

Microdermabrasie is geschikt voor:

  • Onzuivere huid
  • Fijne rimpels
  • Acne/acnelittekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Rokershuid
  • Littekens
  • Verslapte huid

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het beste resultaat te behalen verschilt per persoon. Leeftijd speelt hierin een rol. Naarmate u ouder wordt vertraagd de celdeling, dit heeft tevens effect op het aantal behandelingen dat nodig zijn.

Nazorg

Een vraag die we vaak horen is of de behandeling pijnlijk is. Dit is niet het geval, veel mensen ervaren de behandeling zelfs als ontspannend. Direct na de behandeling ziet de huid er vaak rood uit, dit is tijdelijk en trekt snel weg. De rode huid ontstaat doordat de doorbloeding die gestimuleerd wordt. Wij adviseren goede producten met hoge werkstoffen te gebruiken. Tijdens de behandeling adviseren we u hier uitgebreid over. In de felle zon zitten raden we af tot wel twee weken na de behandeling. Hetzelfde geldt voor zonnebanken en zwemmen in chloorwater.

Meer weten over microdermabrasie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

shutterstock_625638935

Acne behandeling

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde...

before-after blocks

Chemisch peeling

Heeft u last van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of (acne)littekens? Kies dan voor een chemische peeling. Deze peeling is ook zeer geschikt als goede opfrisbeurt voor uw huid.

before after neus

Coagulatie

Tijdens een coagulatie behandelingen branden we kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weg. Hierbij gebruiken we een fijn naaldje om het plekje te verdampen.

potjes

Lira Peeling

Een Lira peeling bestaat uit 7 verschillende peelings en helpt uw huid schoon en gezond te houden en huidproblemen te voorkomen. De peelings zijn tot stand gekomen dankzij...

Layer 2
Layer 3
neoderma
lsdl
Medical_Dermapen_Logo_with_Strap_3
logo_Lycogel_groot