Welkom

 

Welkom op onze website. Wij zijn Anyderma.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de praktijk, de behandelingen, de huidaandoeningen en de producten

Mocht u aanvullende informatie willen en/of vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard elke werkdag telefonisch bereiken, tussen 10.00 en 18.00 uur. Het is eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier op onze contact pagina.

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Na het afronden van de studie Huidtherapie aan de hogeschool Utrecht en vier jaar ervaring, heeft huidtherapeute Sayena Paikar in 2013 de praktijk opgericht. Om u de beste zorg te kunnen bieden werkt Anyderma uitsluitend met huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Daarnaast is er een schoonheidsspecialiste die het team versterkt. Alle specialisten bij Anyderma zijn professioneel, kundig en up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen. In samenwerking met u zullen wij altijd streven naar het best haalbare resultaat. Anyderma biedt op een professionele wijze een persoonsgerichte en passende behandeling aan, waarbij het geven van voorlichting voorop staat.

Bovendien maakt Anyderma gebruik van een uitgebreid assortiment van verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te verbeteren.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00. Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak. Indien u een afspraak heeft maar deze wilt annuleren, gelieve dit 24 uur van tevoren door geven anders worden er kosten in rekening gebracht.

Behandelingen

Huidprobleem

Acties

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

Gesloten

Gesloten